رئیس مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با اشاره به پیش‌بینی جمعیت ۲۵ میلیون نفری سالمندان در کمتر از ۳۰ سال آینده گفت: در سال ۱۴۳۰ آمار “تجرد قطعی” در کشورمان به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر خواهد رسید!

رئیس سازمان نظام پرستاری گفت: سالانه در سازمان نظام پرستاری ۲ هزار گواهی گوداستندینگ (گواهی صلاحیت حرفه‌ای برای مهاجرت) برای پرستارانی صادر می‌کنیم که بهترین پرستاران کشور هستند.

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان این که امسال مجموعاً مجوز واردات ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار دوز واکسن چهار ظرفیتی آنفلوآنزا را صادر کرده‌ایم، گفت: واکسن در داروخانه‌ها موجود است.

کارشناس بیماری‌های منتقله از آب و غذای معاونت بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی ۱۰ مورد ابتلا به وبا در پنج استان کشور گفت: در ۶ ماه ابتدایی امسال، هیچ موردی از مرگ و میر ناشی از وبا در کشور گزارش نشده است.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به توزیع شیرخشک در کشور گفت: برندهای مختلف شیرخشک با کاربرد یکسان قابلیت جایگزینی باهم دارند و الزامی به استفاده از یک برند خاص نیست.

سامانه جراحی ساخت ایران در ۱۲۰ بیمارستان کشور به صورت گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستاورد ارزشمند، حاصل تلاش متخصصان داخلی و نشان از توانمندی بالای کشور در تولید تجهیزات پزشکی پیشرفته است.

فرمانده کل انتظامی کشور با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیدار کرد. کاهش تصادفات و میزان مرگ و میر حوادث جاده‌ای، مهم‌ترین محور این نشست مشترک بود.

بیش از ۱۲۰۰ پزشک و استادان پزشکی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در بیانیه‌ای آمادگی خود را برای حضور در لبنان و ارائه خدمات امدادی به بیماران اعلام کردند.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: باید اطلاعات صحیح و نگرش درست در مورد طب ایرانی و سبک زندگی سالم را به پزشکان منتقل کنیم زیرا بسیاری از پزشکان، با رویکرد منطقی و روشمند طب سنتی آشنا نیستند.

رئیس اداره بیماری‌های منتقله از حیوان وزارت بهداشت با بیان اینکه طی سال ۱۴۰۳ تاکنون ۱۳ مورد فوتی ناشی از هاری داشته‌ایم، گفت: گزش سگ باعث ۹۹ درصد موارد هاری انسان می‌شود.